Varmista että noutokalustosi soveltuu tavaran kuljettamiseen. Ota mukaan riittävät sidontaliinat ja sääsuojat. Jos maksat pankki- tai luottokortilla varmista, että päivittäinen nostorajasi on riittävä.

  • A-laatutaso on lajitteluohjeiltaan ykköslaatua, jonka lajittelu on kyseisen tuotteen virallisen laatuluokituksen mukainen. Laatuluokka voi olla esimerkiksi: VK, TK, OK, VM, OM. Kun haetaan mahdollisimman hyvää loppulaatua, käytetään tätä laatua. Tämä on myös kallein ratkaisu.
  • AB-laatutaso on laatu, jossa on mukana tuotteen laatuluokan ykköslaatua sekä talouslaatu. Tämä laatu on usein hinta- ja laatusuhteeltaan paras.
  • Talouslaatu on A-laatutasosta sivuun valikoitu laatu, joka ei täytä sen kriteereitä. Tuote soveltuu kohteisiin, joissa tuotteen laadulle ominaisia vikoja voidaan poistaa asennuksen yhteydessä tai ne eivät ole merkityksellisiä käyttökohteessa. Tuotteessa esiintyy puulle ominaisia pihkakoloja, hiushalkeamaa, oksalohkeamia ja oksia, joiden kokoa ja muotoa tai muiden ominaisuuksien määrää ei ole rajoitettu. Tuotteen kosteusprosentti vaihtelee välillä 10–20 %, tuote tasaannutetaan käyttökohteen olosuhteisiin ennen asennusta. Erityisesti toissijaisiin käyttökohteisiin tämä laatu sopii hienosti. Talouslaatu on hinnaltaan edullisin.
  • Economy-laatu on laadultaan kuten talouslaatu, mutta se on tuotettu suoraan valitusta raaka-aineesta ilman erillistä lajittelua. Laatu on usein parempaa kuin perinteinen talouslaatu.
  • VARASTONOUDOT – maksu noudettaessa pankki- tai luottokortilla tai käteisellä. Varmistathan, että korttisi maksuraja on riittävä. Maksukuitti korttimaksupäätteestä heti. Käteismaksussa kuitti lähetetään asiakkaan sähköpostiin. 
  • TILAUSTUOTTEET JA TOIMITETTAVAT – maksu laskulla ennen tuotteen valmistusta tai toimitusta. 

Kyllä on. Meillä on laaja valikoima tilausmyyntituotteita. Lähetä tarjouspyyntö tarvitsemistasi tuotteista ja saat tarjouksen. Valikoimasta löytyy runkotuotteet, ulkoverhoukset, liimapuut, kertopuut, kestopuut, kipsilevyt, OSB-levyt, vanerit, eristeet ja muita tuotteita. Ole meihin yhteydessä tai lähetä tarjouspyyntö tuotteista yhteydenottolomakkeella.